Dag van bevalling en de start van de sneltrein......

Na een spoedbevalling is onze kleine Jelle op vrijdag 6 september 2013 om 16:06 uur geboren in het Ziekenhuis. Jelle is geboren met een dubbelzijdige cheilo-gnato-palato schisis (hazenlip, kaakspleet en gehemeltespleet) Helaas is dit niet gezien tijdens de 5 echo's die wij gehad hebben in het ziekenhuis en bij de verloskundige. Tot aan de geboorte van Jelle waren we in veronderstelling dat we in verwachting waren van een gezonde zoon of dochter.

Jelle werd direct na de bevalling meegenomen door de kinderartsen en naar de kinderafdeling gebracht. Daar is hij goed nagekeken. Buiten de dubbele schisis waren er direct nog meer lichamelijke afwijkingen gezien. Jelle kreeg ook direct voeding via een sonde.

Voor ons begon toen de sneltrein te lopen en we hadden maar 1 keuze!! OPSTAPPEN en kijken waar deze terecht komt.  

Meer uitleg over Jelle zijn afwijkingen, ziektes, handicaps etc. kan je vinden onder het kopje Diagnose.

Inmiddels heeft Jelle een behoorlijke aantal aan kinderartsen en diciplines om hem heen opgebouwd. We zijn dan ook super blij met al deze artsen en zijn ook heel blij dat we het met zijn allen doen! Het vergt ontzettend veel tijd en vaak overleggen van hoe of wat bij onze kleine vriend. Maar niemand kent hem beter als zijn eigen mama. Jelle kan niet praten of wat aangeven wat hij wil maar zijn gezichtsuitdrukking kan ik als geen ander lezen wat hij bedoeld of hoe hij in zijn vel zit.