TaDaaaaaaaaaaaa.....................
Hij is er bijna....

Super bedankt!!!

9. apr, 2018

Donatie streefbedrag gehaald.....

Wij willen iedereen die ons geholpen heeft met doneren super bedanken!! Heel hartverwarmend de reacties en natuurlijk ook de bedragen die jullie gedoneerd hebben. Het is ongelooflijk hoe snel het gegaan is.
Namens onze grote kanjer heel veel DANK!

  • 29-11'16 Lekker genieten met mijn broer!

    Jeuuuuuuhhhhh lekker op de bank gek doen met mijn broer!! Ik vind het echt te leuk om zoveel mogelijk in de buurt te zijn van Chris.

  • 29-11'16 Mijn huisje!

    Het is koud buiten en mijn huisje staat gelukkig aan mijn papa, mama en Chris zijn huis. Maar ik heb toch echt het mooiste uitzicht en het is lekker warm.

  • 29-11'16 Wachten op de lift om te gaan snoezelen...

    In het kinderhospice gaan we met de meeste kindjes met de lift naar beneden om te gaan snoezelen of andere activiteit te gaan doen in de kelder. Ik wacht rustig en geduldig af.

29. nov, 2016

Filmpje over het Kinderhospice

Jullie weten het inmiddels, ik geef nooit geen interviews of wat dan ook over Jelle maar voor het Kinderhospice vind ik het anders. Hiervoor maak ik graag een uitzondering. In het voorjaar van dit jaar is er een filmpje opgenomen van mama en mij in het kinderhospice. Ik ging daar logeren en toen heeft mama het een ander over mij verteld en vooral dat ik het zo fijn vind in het hospice! Tussen mijn collegakindjes en lekker luisteren na alle geluiden om me heen.

Let wel....., we waren die nacht ook op pad geweest vanuit huis. Ik werd begin van de nacht niet lekker en nadat de arts bij mij thuis was ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis met de ambu! Gelukkig viel het allemaal reuze mee en mocht ik aan de einde van de nacht, zo rond 5 uur weer naar huis. Dus mijn mama heeft heel weinig geslapen die nacht, of eigenlijk helemaal niet....

We staan in de Nieuwsbrief Juli van het Kinderhospice

In het voorjaar werd mama gevraagd of ze het wat vond om in de nieuwsbrief te staan van het Kinderhospice. Het uitleggen wat het nou precies inhoud, een kinderhospice. Wat het voor papa, mama en voor mijn broer betekent en vooral voor mij.

Normaal doen we nooit intervieuws, maar hiervoor, voor mijn lieve vriendinnetjes in Barneveld maken we uiteraard een uitzondering om natuurlijk zoveel mogelijk aandacht te geven en hopeljk op een boel sponsoren!!

Hier digitaal de nieuwsbrief met een leuke foto erbij van mama en mij!

liefs Jelle

http://www.kinderhospicebinnenveld.nl/wp-content/uploads/2015/07/KH_Binnenveld_Nieuws_juli2015.pdf

 

Website over onze kanjer Jelle!

Jelle Simon Velhorst
Geboren op vrijdag 6 september 2013 in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen.

Deze website heb ik voor belangstellende familieleden, vrienden, buren en overige gemaakt die graag op de hoogte gebracht willen worden over de gezondheid van Jelle. Het is soms een heel complex verhaal. En ook moeilijk uit te leggen aan een ander wat Jelle nu zoal heeft.

We zijn er super blij mee dat er heel veel mensen aan ons denken en aan jelle zijn gezondheid. Ik zal proberen deze site bij te houden zodat iedereen ook van het laatste nieuws op de hoogte is.

Jullie kunnen ook een reactie plaatsen onderaan elke pagina of in het gastenboek.

Lieve groet van Monique